GODIŠNJA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA ČLANOVA FOTOKLUBA SISAK

U petak 17. ožujka 2023. godine u prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac , Fotoklub Sisak održao je drugu Godišnju izložbu članova. Petnaest autora, zaljubljenika u digitalnu fotografiju, svojim radovima su prezentirati dosadašnji aktivni rad kluba kroz osobnu percepciju i interpretaciju motiva koje svakodnevno pronalaze u krajoliku, na gradskim ulicama, među sugrađanima i na kulturnim događanjima… Izložbu je otvorio predsjednik FKSK Zoran Luketić, a osvrt o  izložbi i radu FotoKluba dao je gospodin Dinko Husadžić Sansky.

Najsrdačnije se zahvaljujemo  svim djelatnicima Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac na pruženoj pomoći i podršci u organizaciji izložbe, te svima koji su svojim dolaskom  podržali i prepoznali kontinuirani  i predani rad kluba i njihovih članova .

Iznimno lijep večernji petak u Sisku, 17.ožujka 2023…imao sam čast i zadovoljstvo govoriti na otvorenju Godišnje izložbe članova Fotokluba Sisak…odlične fotke kao dokument vremena, ali s istančanom umjetničkom notom članova Kluba, istaknuo sam upravo taj momenat, kad klik na fotiću postaje Umjetnost pisana velikim slovom…Oduševljen sam radovima Ivica Jerry Bohorc, Gorane Gavranović, Damira Haralovića, Zoran Luketić , Ankica Magačić, Vjekoslava Martinića, Kristine Matijaš, Željka Orlića, Damir Pahic, Miroslava Pejakovića, Maja Redžić Pahić, Rozalije Šebalj Božić , Marija Vulić Dragas, Maria Zebića i Slavice Zorko Škufca. A pravo glazbeno otkriće mi je Ema Martinić, zbilja rastura Bacha na gitari…mislim da je 3.godina Srednje glazbene u Zagrebu…lijepo je bilo u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlade Gotovca u Sisku…

FOTOGRAFIJE SA OTVORENJA IZLOŽBE

IZLOŽBENE FOTOGRAFIJE

BOHORC IVICA JERRY

GORANA GAVRANOVIĆ

DAMIR HARALOVIĆ

ZORAN LUKETIĆ

ANKICA MAGAČIĆ

VJEKOSLAV MARTINIĆ

KRISTINA MATIJAŠ

ŽELJKO ORLIĆ

DAMIR PAHIĆ

MAJA REDŽIĆ PAHIĆ

MIROSLAV PEJAKOVIĆ

ROZALIJA ŠEBALJ BOŽIĆ

MARIJA VULIĆ DRAGAŠ

MARIO ZEBIĆ

SLAVICA ZORKO ŠKUFCA

Share on facebook
Facebook
Pročitajte više objava od FotoKluba Sisak