Siscia open jazz & blues festival

Siscia Jazz club djeluje od 2005. godine, smješten je u povijesnoj zgradi Malog kaptola na obali rijeke Kupe. Vlasnik kluba je Damir Kukuruzović, poznati hrvatski jazz glazbenik.

Cijele godine klub je poprište brojnih događanja i koncerata te je dobitnik nagrade Fender Mega Muzike za najbolji glazbeni klub u Hrvatskoj.

Siscia Open Jazz & Blues Festival, manifestacija međunarodnog karaktera zbog koje je Sisak odavno upisan na glazbenoj karti Europe kao mjesto jedne od značajnijih glazbenih destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. Smješten na obalama Kupe, Jazz festival se svake godine očekuje s oduševljenjem. S obzirom na svakodnevni broj gledatelja te gostovanje glazbenika iz Hrvatske i svijeta Siscia Open Jazz & Blues Festival postao je stoga značajnom točkom u planiranju ljetnih aktivnosti ljubitelja jazza.

Ove godine  na Siscia open jazz & blues festivalu nastupili su slijedeći bendovi: Swing Again, Big Band Požega, Kovačević Brothers, Jazziana Croatica, Filmmusicorkestar i The Greenhill Boys.

Fotografije sa Siscia open jazz & blues festivala pogledajte u galeriji.

Swing Again
Big Band Požega
Kovačević Brothers
Jazziana Croatica
Filmmusicorkestar
The Greenhill Boys
Share on facebook
Podijeli na Facebook
FotoKlub Sisak/pročitejte više objava