FOTO NATJEČAJ #ostadohdoma - REZULTATI

Završen je još jedan foto natječaj u organizaciji FotoKluba Sisak, ovaj put na temu #ostadohdoma. Na foto natječaj prijavilo se 27 autora s 51 fotografijom. Tema je bila vrlo zahtjevna jer su se za natječaj tražile fotografije koje su nastale unutar ili iz zatvorenog prostora te za vrijeme ograničenog kretanja.

Autori su svoj kreativni izričaj manifestirali u vlastitim prostorima u kojima borave, a motivi su bili različiti, od društvenih igara, tjelovježbe, čitanja knjiga, opsjednutosti prostorom, iščekivanjem, intimom,  tarotom, kuhanjem, pogledom kroz prozor….  

UO FKSK pomno je pregledao sve pristigle fotografije izdvojio tri najbolje, vodeći računa kako o tehničkim aspektima, tako i o umjetničkom dojmu, ekspresiji fotografije i poštivanju teme.

Napominjemo da su članovi žirija na uvid dobili fotografije bez podataka o autoru. Podatke o autorima fotografija imao je samo predsjednik FKSK koji nije sudjelovao u glasanju i odabiru najboljih fotografija.

Čestitamo Kristini Matijaš, Mariu Radakoviću i Bohorc Ivici Jerry na osvojena prva tri mjesta, a svim ostalim autorima zahvaljujemo na sudjelovanju, iznimnoj kreativnosti  i predivnim fotografijama.

Dragi prijatelji, ostanite povezani sa kolegama i prijateljima! Danas je ta povezanost važnija nego ikada.

Sve vas lijepo pozdravljamo i čuvajte se!

Srdačan pozdrav do slijedećeg natječaja!

UO FKSK

Prvo mjesto Kristina Matijaš - fotografija Precious moments

Kristina_Matijaš_Precious_moments

Drugo mjesto Mario Radaković - fotografija Karantena

Mario_Radaković_Karantena

Treće mjesto Bohorc Ivica Jerry - fotografija #ostadohdomacoronaparty

Bohorc_Ivica_Jerry_#ostadohdomacoronaparty

Online izložba fotagrafija autora koji su sudjelovali na foto natječaju.

Share on facebook
Podijeli na Facebook
FotoKlub Sisak