International Dance Grand Prix Sisak - međunarodni plesni festival

U subotu 27.11.2021. u Sportskoj dvorani Brezovica održan je cetvrti po redu International Dance Grand Prix Sisak – međunarodni plesni festival otvoren za sve plesne stilove. Ovoga puta jedan dio festivala se održao u dvorani, a drugi dio održao se online. Ukupno je na festivalu sudjelovalo 155 plesača iz Hrvatske i Slovenije, a natjecali su se u plesnim kategorijama kao što su dance fitness, urban, latin show, open, mtv  itd. 

Obradu podataka (prijave, rezultati) radio je odličan Sebastijan Vodlan iz Slovenije, te se svi rezultati mogu pronaći na www.festis.dance.

Plesači su se natjecali u svojim plesnim i starosnim kategorijama, ali osim toga održana je i Gala za 5 najbolje ocjenjenih točaka neovisno o plesnoj kategoriji. Pobjednicom  Gala programa, odnosno cjelokupnog natjecanja proglašena je Lorena Martulaš, clanica kluba Scorpio Dance Team iz Zagreba.

Donatori festivala bili  Cvjećarna Nera, Dean Topalović, Ruža Frković. Festival je potpomognut nesebičnim radom i trudom brojnih volontera. 

Festival se održao pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije.

Posebno se zahvaljujem FotoKlubu Sisak na prekrasnim fotografijama njegovih članova.

Od svega srca se zahvaljujem svim ljudima koji su pomogli da se ovaj veliki projekat ostvari, te se nadam da ćemo u novoj plesnoj sezoni ući u realizaciju još jednog, petog po redu IDGP Sisak koji ce se održati 27.05.2022.!

 

 Organizator festivala: Vlatka Blažeković Dašek.

Share on facebook
Facebook
Pročitajte više objava od FotoKluba Sisak

Email: fotoklubsisak@gmail.com

copyright @ 2021 Fotoklub Sisak