SPORTSKI PLES

PRVENSTVO HRVATSKE U KOMBINACIJI 10 SPORTSKIH PLESOVA
Sportska fotografija

sportski ples

Dana 02. lipnja 2019. godine u SD “Brezovica” u Sisku u organizaciji Športskog kluba TOP STEP iz Siska održano je Prvenstvo Hrvatske u kombinaciji 10 sportskih plesova. Sportski ples je ples koji je “standardiziran”, u smislu da ima svoja pravila o natjecanjima, plesovima, kostimima, sucima i sl., te da nije (kao u svakom drugom sportu) dozvoljena prevelika improvizacija. To je jedan od najljepših dvoranskih sportova, u kojem nalazimo i umjetnost, i sport, i zabavu. Sportski ples je na popisu sportova Svjetskih igara (eng. World Games), odnosno pod okriljem Međunarodne udruge Svjetskih igara, koju podržava Međunarodni olimpijski odbor. Natjecanje je provedno u Latinsko amerčkim plesovima i standardnim plesovima.

U suradnji sa predsjednicom Udruge Športskog plesnog kluba TOP STEP iz Siska Marijetom Rimay fotografi FotoKluba Sisak bili su angažirani kao službeni fotografi natjecanja. 

Zahvaljujemo se na susretljivosti natjecatelja i organizatora. Za nas fotografe to je još jedno stečeno iskustvo. Kada smo objavili fotografije na našoj FB stranici komentari sudionika natjecanja bili su izvanredni svi su bili oduševljeni fotografijama. Neke od fotografija možete pogledati u galeriji!

Autor naslovne fotografije Damir Pahić.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Share on facebook
Podijeli na Facebook