FOTOKLUB SISAK ORGANIZIRA

PREDAVANJE O OSNOVAMA DIGITALNE FOTOGRAFIJE

FotoKlub Sisak poziva svoje zainteresirane članove, građane, srednjoškolce, studente,  ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na predavanje o Osnovama digitalne fotografije koje će se održati 01.02.2020. godine  u 16:00 sati u prostoru Holandske kuće u Sisku, Rimska ul. 10.

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Polaznici bez ikakvog znanja, no s velikom željom za učenjem, imat će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima.

U želji da se potakne kvalitetnije korištenje fotografske digitalne tehnologije, koja već odavno nije privilegija profesionalaca, FotoKlub Sisak organizira radionicu s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji.

Cilj nam je da po završenom predavanju polaznici što bolje iskoriste svoju fotografsku opremu te da budu upoznati s osnovnim pravilima i smjernicama iz područja fotografije.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta na radionici, ovim putem vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite u komentaru ispod ove objave!

Predavanje će održati istaknuti i višestruko nagrađivani fotograf Mithad Mulabdić – Benedetto Lee.

FotoKlub Sisak-radionica-osnove digitalne fotografije
Share on facebook
Podijeli na facebook